Els alumnes del Pla de Transició al Treball de Montornès es graduen

22 alumnes han finalitzat aquest any el Programa de Transició al Treball que s’ha fet a Montornès. Un projecte que permet donar una formació més pràctica als estudiants i que els permet inserir-se al món laboral amb més oportunitats o bé poder continuar els estudis amb un cicle formatiu.

La Judith Melanie Lucas és una de les alumnes que ha fet el curs de cuina del Programa de Transició al Treball de Montornès. Els alumnes d’aquesta formació s’han encarregat de fer els plats que s’han servit en l’acte de cloenda. La formació els han permès adquirir nous coneixements per entrar en el mercat laboral

A Montornès també s’ha fet el curs de fabricació mecànica i soldadura. Un dels resultats ha estat la construcció d’aquest vehicle.

Al Programa de Transició al Treball hi han participat 30 alumnes. Es tracta d’una proposta formativa que té dos objectius

Feia dos anys que a Montornès no es podia fer l’acte de cloenda d’aquest programa. Els participants han rebut el diploma que els acredita haver completat la formació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail