InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Els amants del col·leccionisme es donaran cita aquest diumenge al Mercat Vell

 

Aquest diumenge, l’Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca celebra la 15a edició de l’intercanvi general. Es tracta d’una trobada on amants del col·leccionisme porten objectes que puguin ser aprofitats per altres participants. Però també és una bona oportunitat per trobar aquelles peces més buscades.

La Montse, presidenta de l’associació, té una col·lecció de prop de 4.000 mussols. Des dels anys 70, ha anat sumant figuretes de tota mena, procedents de diferents racons del món com Nigèria, Japó o el Congo Belga, entre d’altres.

Els sucres, els punts de llibre o les xapes de cava són alguns dels objectes més col·leccionats. Així i tot, en l’intercanvi general s’hi pot veure de tot, des de consoles retro, discos o sobres de sacarina. Tot un ventall de possibilitats que no deixa indiferent a ningú que el coneix.

Aquesta cita se celebra en el marc dels 30 anys de l’Associació de Col·leccionistes de Mollet, la qual compta amb una seixantena de socis, tant de la ciutat com de fora. Diumenge, de 8h del matí a 15h de la tarda, es trobaran al Mercat Vell. Una proposta on la col·lecció més preuada és la d’amics que es fan a través d’aquesta afició.