Els atletes del Club de Montornès sumen 5 medalles en els darrers campionats

L’ízan Ramírez ha aconseguit la segona posició en el campionat d’espanya de marxa celebrat a Sevilla. Però no només ha pujat a podi, també ha aconseguit fer marca personal. L’atleta no s’esperava aquests bons resultats ja que no ha pogut entrenar com li agradaria a causa de les restriccions.

I d’un campionat d’Espanya a un de Catalunya. En la modalitat de llançament de martell el montornesenc, Victor Molina ha assolit la 3a posició amb una marca de 48 metres. Ara el seu objectiu és millorar la marca per poder competir a Espanya

En el llançament de javelina l’atleta del Montornès, Aaron Ramírez, ha obtingut el segon lloc, tot i que no ha fet la seva millor marca. Ramríez competirà aquest dissabte al Campionat d’Espanya i espera poder fer marca i pujar a podi.

L’Omaima també ha pujat a podi en el campionat de Catalunya de llançaments. La lesió que té al turmell no ha impedit que l’atleta assoleixi la 3a posició en javelina. Ara espera recuperar-se aviat per poder aconseguir la mínima femenina de 41 metres i poder anar al campionat d’Espanya.

També destacar Miquel Corbera que ha aconseguit el tercer lloc en el Campionat de Catalunya de Cros.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail