Els baixvallesans Blavk Orb guanyadors del Devilfest

El metal instrumental i contundent de la banda Blavk Orb es combina en el seu directe amb projeccions que expliquen històries. Amb aquest show conceptual la banda baixvallesana ha guanyat l’edició d’enguany del Devilfest. No és el primer cop que els components de la banda competeixen en aquest festival. Ho havien fet amb bandes diferents, però no ha estat fins que s’han unit que han aconseguit la victòria.

Els més de 300km de viatge en cotxe han valgut la pena per la banda Valenciana Nuclear Winter. Amb el seu rock dur i energia escènica han aconseguit endur-se el segon premi.

El tercer premi ha estat per la banda de Reus Devorate The Universe. A banda dels guanyadors, els amants del metal també han gaudit de l’actuació dels finalistes La Banda de l’Agonia i Acts of God i de Born in Exile, caps de cartell i guanyadors de l’edició anterior. L’associació AMAM s’encarrega d’organitzar el concert que cada cop atrau públic i bandes de diferents indrets.

Més enllà del reconeixement, les bandes guanyadores han rebut premis per potenciar la seva carrera com gravacions de videoclips o sessions fotogràfiques.

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail