Els barrets tornen a ser els protagonistes a la Festa de l’Olla de Martorelles

El Consell de la Gent Gran de Martorelles, constitutit ara fa 2 anys, és l’encarregat de dinamitzar els àvis i àvies del poble amb activitats ben diverses. Des de la seva creació hi ha hagut una que no ha fallat cap any, es tracta de la Festa de l’Olla.

Els barrets estrafolaris han estat els protagonistes d’aquesta tercera edició de la Festa de l’Olla de Martorelles. La majoria dels assistents han portat un complement ben alegre per passar pel photocall i deixar immortalitzada la seva participació en aquest dinar. Darrera de cada barret i de cada fotografia sempre hi ha una història.

La festa consisteix en un àpat popular amb un plat d’escudella i carn d’olla. A banda de quedar bent tip, l’objectiu de l’activitat és fomentar la relació entre els veïns.

L’activitat està, un any més, organitzada pel Consell de la Gent Gran. La única diferència respecte les edicions anteriors, és que aquesta s’ha fet a l’aire lliure a causa de les obres de l’envelat. Després del dinar, els assistents han pogut gaudir del ball celebrat al Celler de Carrencà.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail