Els Bars i gimnasos del territori es preparen per aplicar el passaport Covid

Dia complicat a gimnasos i restaurants a causa del passaport Covid. Fins al migdia era necessari ensenyar aquest certificat per poder accedir a l’interior d’aquests establiments. Abans de les 3 de la tarda però, Salut ha suspès la norma a causa dels problemes que presentava l’aplicació i fins dilluns, com a mínim, no tornarà a entrar en vigor.

El torn del migdia començava igual a molts restaurants. Tots els clients entraven a l’establiment amb el mòvil a la mà i buscant el passaport covid. Com l’aplicació encarregada de validar el codi QR ja començava a fallar, molts treballadors l’han comprovat de vista. Altres, fins i tot, havien ideat sistemes per fer més àgil aquest tràmit. En aquell moment, els gerents dels restaurants es mostraven optimistes amb la mesura.

Els mateixos clients també s’han mostrat favorables a aquesta mesura. Sobretot pel fet de poder estar tranquils en espais tancats on la gent no porta mascareta.

Finalment, pels volts de les 3 de la tarda, Salut ha suspès la mesura perquè els sistemes que generen els codis QR han fallat. Tot plegat ha complicat el servei als hostalers del territori. Alguns veuen aquesta nova mesura com un inconvenient ara que venen els sopars d’empresa i els dinars de Nadal.

Salut ja ha anunciat que compareixerà dilluns per actualitzar la situació i anunciar si reprèn aquesta mesura per haver d’accedir a restaurants, gimnasos i residències.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail