Els bars i restaurants del Baix Vallès ja estan preparats per a la reobertura

Per tal de tenir-ho tot a punt per a avui, els restaurants del territori han estat ultimant detalls durant tot el cap de setmana. A banda de preparar els productes frescos també han hagut de fer tasques de neteja i reorganització per complir les mesures sanitàries.
El sector de la restauració ha aprofitat el cap de setmana per deixar-ho tot a punt per a la reobertura, tot seguint les mesures de seguretat. Amb una distància de 2 metres entre taules i l’aforament limitat al 30% als interiors; ja han pogut rebre novament els clients.

Els restauradors demanen una comunicació més fluida amb les administracions i conèixer les noves mesures amb més antelació.

Bars i restaurants veuen la temporada de Nadal com una oportunitat per remuntar els números dels últims mesos, tot i que el fred de l’hivern pot ser un impediment a l’hora d’omplir les terrasses, que sí que podran estar al 100% de la seva capacitat.

Alguns locals, com aquest de Montornès, han aprofitat per fer algunes reformes i ampliar la carta, tot plegat, per donar una imatge renovada al negoci.

Si les dades epidemiològiques són favorables, d’aquí a 15 dies es podrà ampliar l’aforament a dins dels establiments al 50%.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail