Els bars i restaurants del territori preocupats per l’encariment de la llum

El mes de setembre, després de les vacances, és fluix per als bars i restaurants. Si això se suma el preu cada cop més alt de la llum, la situació per als restauradors es complica. Aquests establiments no es poden adaptar a les franges horàries per estalviar en electricitat. Cal tenir neveres i congeladors 24 hores connectats, cuinar en les hores punta o rentar plats quan sigui necessari.

En un any el preu de la llum ha crescut entre un 30 i un 40%. A més, el sector ja ve castigat per les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia. Davant la situació, els restauradors no saben com ajustar més els preus, ja que no volen que aquest increment repercuteixi en els clients.

El sector se sent frustrat davant tantes dificultats i veuen cada cop més complicat recuperar-se de la crisi que arrosseguen des de l’inici de la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail