Els bars i restaurants es preparen per tornar a obrir quan comenci el desconfinament

És una de les reformes que faran en aquest restaurant del territori. A banda, també han reduït a un terç el nombre de taules del menjador principal. Passaran de 120 comensals a només 40. Durant aquests dies, els esforços s’estan centrant en adequar la terrassa, ja que és el primer espai que podrà obrir. L’objectiu de la direcció del restaurant és començar amb el personal mínim i anar recuperant treballadors a mesura que augmenta el negoci.

Aquest restaurant de Mollet també està plantejant-se el sistema amb el que obrirà. En un primer moment optaran per posar una barra improvisada al porxo de l’establiment i faran comandes per emportar. A mesura que el calendari del desconfinament estigui més clar aniran obrint més espais.

Tot i l’anunci de les fases del desconfinament proposades pel govern, tots els establiments de restauració estan esperant un informe més detallat de les mesures que hauran d’aplicar per tal de definir la reobertura.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail