Els Bombers reconeixen les actuacions més destacades dels darrers dos anys

La Generalitat ha reconegut les actuacions més destacades dutes a terme pels bombers durant els anys 2020 i 2021. L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, amb seu a Mollet, ha acollit el lliurament de les medalles d’honor i les distincions per serveis especials.

Entre els serveis i actuacions especials que s’han distingit hi ha l’actual cap del parc de bombers de Mollet, Roger Llinàs, perquè durant els moments més complicats de la primera onada de la pandèmia va treballar voluntàriament com a infermer pel departament de salut.

Entre les distincions també s’ha destacat la feina de bombers que han participat en complicats rescats de persones o els que van participar en l’extinció de l’incendi de dues naus industrials a la ciutat de Badalona el desembre de 2020.

Durant l’acte, a l”Institut de Seguretat Pública de Catalunya, també s’han atorgat medalles d’honor d’or a bombers professionals i voluntaris amb 35 anys de servei, o 30 anys en el moment de la seva jubilació. Avui, han estat molts els que han recollit la seva medalla, ja que aquest acte que s’organitza anualment pel cos feia dos anys que no se celebrava per culpa de la pandèmia. Durant el reconeixement, el director general de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, ha destacat que el cos de bombers està passat per un procés de canvi.

El cos de bombers també han volgut recordar als companys desapareguts en acte de servei o fora i s’han lliurat distincions pòstumes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail