Els candidats baixvallesans ja han exercit el seu dret a vot

El vallesà més ben situat en una llista és el socialista Salvador Illa. El roquerol encapçala la candidatura del PSC per aquestes eleccions al Parlament.

El segon vallesà més ben situat en una llista és Joan Canadell, que forma part de la candidatura de Junts per Catalunya. Canadell ocupa el lloc número 3 de la formació que encapçala Carles Puigdemont

Per part d’Esquerra Republicana també ha exercit el seu dret a vot Chakir el Homrani. El fins ara conseller de treball, afers socials i família ocupa el lloc número 9 de la llista. Les presses, però, no li han permès atendre els mitjans locals.

Un dels integrants de les llistes que ha votat més aviat ha estat la vilanovina Roser Colomé, primera vallesana a les llistes del PDeCAT per entrar al Parlament de Catalunya. Ho fa com a número catorze del partit liderat per Àngels Chacón.

També va com a número 14 Marina Escribano. La molletana, en el seu cas, forma part de la llista d’En Comú Podem. Escribano ha votat a l’escola Sant Jordi de Mollet.

Susana Calvo, de Mollet, és la vallesana més ben posicionada a les llistes del Partit Popular. En el seu cas, va en el núemero 28. Susanna Calvo ha exercit el seu dret a vot a l’escola Joan Abelló de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail