InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Els Castellers de Mollet apunten alt al concurs de castells de Torredembarra

Els castellers de Mollet participen aquest cap de setmana al concurs de castells de Torredembarra. Es tracta d’un esdeveniment força especial per ells perquè volen portar a plaça construccions molt ambicioses.

Aquesta és una prova del 3 de 7 amb agulla, el castell que va quedar com intent desmuntat a la Fira d’Artesans. És només una de les construccions ambicioses que els Castellers de Mollet han preparat durant el seu darrer assaig. Aquest cap de setmana els de la camisa verd claret participen al concurs de Torredembarra com a colla de 7 i volen sorprendre tothom amb grans castells i amb molta il·lusió.

Per tal de fer-ho possible, els castellers de Mollet han fet una crida a persones d’altres entitats de la ciutat i també a gent de colles d’arreu del territori. Els de la camisa verd claret estan sorpresos del suport que estan rebent i calculen que aquest cap de setmana sortiran del Baix Vallès més de 200 persones cap a Torredembarra.

El Concurs de Castells d’enguany, considerat l’espectacle casteller més gran del món, es reprèn després de 4 anys sense fer-se ja que l’edició de 2020 es va suspendre per la pandèmia.