Els castellers de Mollet assoleixen els objectius marcats a la Diada de Sant Jordi

Els Castellers de Mollet assoleixen les fites marcades en aquest inici de temporada. Ho han fet en la seva diada castellera de Sant Jordi acompanyats per les colles de Terrassa i de Castelldefels. Una jornada castellera que ha servit per recuperar les sensacions i la il·lusió de tornar a actuar a plaça.

Les colles castelleres estan immerses en la repressa de les actuacions. És el cas dels Castellers de Mollet que en la seva actuació per Sant Jordi han aconseguit descarregar els tres castells que han estat treballant aquests mesos. Els de la camisa verd claret han recuperat les sensacions a plaça i ho han fet a través dels castells que han descarregat: el 3 de 6 amb agulla, la torre de sis i el 5 de sis.

També els castellers de les dues colles convidades han sortir de la plaça Prat de la Riba de Mollet engrescats per l’actuació que havien fet. Els castellers de Terrassa han descarregat el 3de7, que ha estat l’única construcció de 7 d ela jornada, el 4de6 amb pilar, el 4d6 i per tancar el pilar de 5.

Pel que fa als Castellers de Castelldefels, els de la camisa groga, han descarregat tot el que tenien previst portar a plaça, la torre de 6, el 4de6 i pilar de 4 aixecat per sota.

Per tancar la jornada els Castellers de Mollet han descarregat tres pilars simultanis amb motiu de la celebració dels 30 anys d’història de la colla.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail