InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Els Castellers se sumen a les activitats de la Fira d’Artesans

D’entre les actuacions importants per als Castellers de Mollet destaca la que fan cada any amb motiu de la Fira d’Artesans. Una actuació que aquest any els ha servit per preparar la seva participació en el concurs de Castellers d’aquest diumenge a Torredembarra. 

Pels castellers de Mollet actuar en la Fira d’Artesans és una de les actuacions rellevants. En aquesta ocasió els de la camisa verd claret han descarregat el 3 de 7, el 4d7 i el 3de6 amb agulla. Per contra la colla portava els 3 de 7 amb agulla que ha quedat amb un intent desmuntat. 

Per la colla de Mollet la plaça de l’artesania s’ha convertit amb els anys en un espai molt rellevant per l’entitat. 

La colla local ha estat acompanyada per dues colles més a la plaça de l’artesania de Mollet. D’una banda, Els s Manyacs de Parets que van poder descarregar el 4de6 i per contra no van passar dels dos intents desmuntats del 3d6. 

L’altre colla, els Esperxats de l’Estany, van descarregar els 2d6, 3d6 amb agulla, i van sumar un intent desmuntat del 3 de 6.

Ara els Castellers de Mollet tenen la mirada posada en l’actuació del Concurs de Colles Castellers de Torredembarra d’aquest diumenge. Una cita rellevant pel món casteller.