Els cementiris amplien horari per Tots Sants

El cementiri de Mollet ha ampliat el seu horari i obre des de 9 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament. Aquest horari s’allargarà fins el dia de tots sants, l’1 de novembre. També s’ha ampliat el nombre de treballadors amb l’objectiu de facilitar una millor atenció al públic durant aquests dies davant l’augment d’afluència de visitants. Des de l’Ajuntament insisteixen en la obligatorietat de dur mascareta, i recomanen la neteja de mans abans i després d’utilitzar l’escala, a més de mantenir la distància física de dos metres. Recomanen que les visites siguin de curta durada per evitar aglomeracions.

A Montmeló també es demana seguir les pautes de seguretat durant la visita al cementiri per evitar contagis del coronavirus. Durant el 31 d’octubre i 1 de novembre hi haurà un control d’accés perquè l’aforament s’ha limitat a cent persones i també es recomana als usuaris limitar el temps d’estada al cementiri. L’obertura de l’equipament és de vuit del matí fins a les vuit del vespre fins l’ú de novembre.

D’altra banda, el cementiri de Martorelles romandrà obert aquest cap de setmana pel matí de deu a dues del migdia. I els dies 31 d’octubre i 1 de novembre des de les nou del matí fins a les cinc de la tarda. També es demana l’ús de la mascareta en tot moment, respectar sempre la distància interpersonal de dos metres i utilitzar els dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada i la sortida de l’espai.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail