Els centres d’estètica de Montornès col·laboren per evitar agressions masclistes

Les perruqueries i els centres d’estètica de Montornès volen convertir-se en espais segurs on les dones que han patit agressions masclistes puguin adreçar-se i denunciar-les. L’objectiu de l’Ajuntament és teixir una xarxa de recursos per tal de donar recursos a aquestes persones.

La Virtudes i la Carolina col•loquen aquest distintiu a la porta del seu centre d’estètica de Montornès. Aquest establiment s’ha adherit a la campanya de sensibilització que impulsa l’Ajuntament de Montornès. De moment la campanya ha començat en el sector de les perruqueries i els centres d’estètica del municipi per crear llocs segurs per a les dones perquè puguin demanar ajuda.

L’Ajuntament de Montornès més endavant vol incloure altres sectors perquè les dones puguin disposar d’aquests espais amb més confiança davant un cas de violència masclista. L’objectiu és que la ciutadania faci difusió dels recursos que ofereix l’ajuntament.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya Montornès diu No a les violències masclistes a través de diferents activitats per visibilitzar el compromís del municipi per eradicar la violència envers les dones.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail