Els cigrons, el cabrit i el marisc són els productes més buscats al mercat

Dia de molta feina pels paradistes del Mercat Municipal. Des de primera hora del matí s’han vist cues, sobretot, a les parades de carn, peix i embotits. Els botiguers afirmen, però, que aquest Nadal la gent ha estat més previsora i han tingut més feina d’encàrrecs que no pas de compres d’última hora.

La incertesa de les darreres setmanes per la vaga de transport i les possibles cancel•lacions per les restriccions, no ha impedit que els paradistes del mercat hagin arribat al Nadal amb la feina feta i la sensació de satisfacció general.

A diferència de l’any anterior, el gruix de feina, però, ha estat més aviat d’encàrrecs que no pas de compres d’última hora. I és que els botiguers han notat que enguany, la gent ha estat més previsora.

El motiu és que molts s’han afanyat a fer encàrrecs durant les darreres setmanes i d’altres han comprat abans per a poder-ho congelar per por a la pujada de preus. També s’han notat els canvis de plans a última hora.

Com ja acostuma a passar, els punts de més afluència han estat les parades de carn, peix i embotits, on les cues s’ha mantingut durant tot el matí.

Però també han tingut feina al tres botigues, com ara les de llegums.

I és que el fet que Nadal i Sant Esteve hagin coincidit en cap de setmana ha obligat a fer llistes de la compra més previsores. Superat el pic de feina, els paradistes preveuen recuperar la normalitat a partir de la setmana vinent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail