Els clubs que fan esport en espais tancats estan preocupats pel seu retorn

La mesura de mantenir aturada l’activitat esportiva que es fa en equipaments tancats no ha agradat molts clubs. Un dels més contundents ha estat el Club Bàsquet Mollet, que en un comunicat a les xarxes socials expressa el seu malestar davant l’esborrany del pla de desescalada del govern. Les mesures prohibeixen la reobertura de les instal·lacions esportives tancades, com és el cas dels pavellons. Això significa que els jugadors hauran d’esperar més temps per tornar a entrenar. Asseguren que no demanen cap tracte especial, sinó igualtat amb la resta de modalitats esportives.

Incertesa entre els clubs que entrenen en equipaments interiors, però que també disposen d’una pista exterior. És el cas del Mollet Hoquei Club que estudia com podria adaptar els entrenaments

El Club de Bàsquet Montornès no disposa d’una pista exterior, però confien que l’ajuntament els cedirà la pista de l’Escola Palau d’Ametlla. Tot i que pel club no és l’ideal, ni per condicions d’equipament ni per aforament

Des del Club Montmeló Associació Rítmica denuncien que tractin totes les modalitats d’esport de la mateixa manera, ja que en el seu cas són grups reduïts de 6 gimnastes.

Alguns clubs baixvallesans accepten la situació amb resignació.

De moment tots els clubs estan pendents d’una versió oficial per saber si podran reprendre els entrenaments o no i amb quines condicions.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail