Els comerciants de Mollet celebren la bona acollida d’una nova edició de la Fira Estoc

Com cada any quan comença la primavera, Mollet ha acollit la Fira Estoc , la fira de productes fora de temporada. Els botiguers celebren la bona acollida i demanen poder repetir l’esdeveniment més sovint.

Abril ha arribat amb unes temperatures més pròpies del mes de febrer, de manera que la fira de stocks de Mollet ha estat tot un encert per aquells que buscaven roba d’abric a bon preu.

La fira ha omplert els carrers Barcelona i la rambla Balmes. A més de roba, complements i llibres, no han faltat paradetes amb promocions de menjar, com la xarcuteria on treballa el Rubén.

Qui no ha volgut deixar passar l’oportunitat de donar-se a conèixer és la Joana, amb la seva botiga recentment inaugurada.

Però fins i tot veïns de tota la vida se sorprenen de descobrir parades de comerços que porten anys a Mollet.

Però, també hi ha lloc per aquells que no tenen botiga física ni tampoc tenen l’oportunitat de vendre per internet. És el cas de la Mercedes, que es dedica als treballs d’artesania.

Els botiguers esperen amb ganes una nova edició de la fira. De moment, pels llibreters la propera cita serà d’aqui a dos caps de setmana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail