Els delictes a Montmeló es redueixen més d’un 20%

Montmeló ha fet avui la Junta Local de Seguretat en la qual hi participen tots els cossos de seguretat que intervenen en el poble. Com a conclusions destaca que durant el darrer any ha disminuït en més d’un 20% el nombre de delictes i denúncies administratives. Així s’ha passat de les 475 de 2020, a les 379 de 2021. També han baixat les infraccions de trànsit, en aquest cas el descens ha estat de més d’un 7 i mig per cent. En números absoluts s’ha passat de les 2731 a les 2537 infraccions. I si parlem d’accidents de trànsit a Montmeló hi ha hagut un descens de l’11%, passant de 60 a 54. A l’altre costat de la balança hi ha l’increment de persones ateses per a la Policia Local, unes xifres que han passat de 12 l’any 2020 a 30 el 2021.

Els fets delictius baixen a Montmeló. Durant l’any 2021 s’han registrat menys furts, amb violència o sense, i també s’han reduït els robatoris als habitatges. Les estafes i les agressions també han disminuït al municipi. A més, la sinistralitat de trànsit ha baixat a Montmeló durant l’any passat.

Aquestes dades s’han donat a conèixer a la Junta Local de Seguretat on participen tots els cossos de seguretat que actuen a Montmeló: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Bombers, Policia Local i Protecció Civil.

A banda de l’actuació i de la coordinació policial existent entre els diferents cossos de seguretat, des de fa uns mesos Montmeló disposa de càmeres de control d’accés al municipi per millorar la seva seguretat.

La col·laboració ciutadana a l’hora de denunciar possibles delictes també és imprescindible per continuar reduint la taxa delictiva que hi ha al poble.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail