InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Els delictes baixen a Martorelles, però incrementen les denúncies per estafes online

 

El polígon industrial de Martorelles ocupa més del 40% de la superfície del municipi. Pràcticament, la meitat de Martorelles és sòl industrial, i és una zona amb molta afluència de gent donat el gran nombre d’empreses. En aquest espai és on se centren la majoria dels fets delictius del municipi, i és un dels aspectes que s’han posat sobre la taula a la Junta de seguretat. Malgrat un lleu increment de delictes al polígon, la situació no és alarmant, però des de la Policia Local volen reforçar la seva actuació en aquesta zona.

Pel que fa a la trama urbana de Martorelles, els delictes han baixat, però s’ha notat un increment en les denúncies per estafes, sobretot online. De fet, el 90% de les denúncies que es posen a la comissaria de Martorelles per estafa, corresponen a una estafa virtual. Malgrat això, les dades són positives, ja que s’ha registrat un descens de fets delictius al municipi respecte a l’any passat.

A la Junta de seguretat local s’han instat tots els cossos de seguretat que actuen a Martorelles a treballar conjuntament per seguir en aquesta línia. S’ha posat èmfasi, però, en incrementar els recursos per prevenir i aturar aquest increment de les estafes online.