Els departaments de joventut dels ajuntaments adapten les activitats per mantenir el contacte amb els joves

Els departaments de joventut dels diferents municipis s’han hagut d’adaptar i canviar la seva manera de treballar amb els joves amb la pandèmia. Les activitats en línia s’han obert pas, i amb elles, l’objectiu de promocionar tot tipus d’activitats relacionades amb l’àmbit tecnològic. De fet, aquesta i altres qüestions relacionades amb els joves les tractarem al programa Visions d’aquesta casa, just després del Vallès Visió Notícies.
El departament de Joventut de Mollet vol potenciar les propostes dels joves enfocades en l’àmbit tecnològic. Durant tota la pandèmia han reconvertit les activitats que ofereixen en format on-line, i han volgut posar èmfasi en aquelles que se centrin en les noves tecnologies.

Montornès està immers en un nou procés dels pressupostos participatius Kosmos pels joves del municipi. Aquest any els han volgut centrar a promoure les iniciatives de suport mutu i solidaritat.

L’Estació Jove de Montmeló s’ha activat a les xarxes socials amb diferents propostes online, que han mogut no només a joves, sinó a altres sectors de la població.

Martorelles encarava aquest any amb una gran proposta d’activitats impulsades pels joves del municipi, però la gran majoria no s’han pogut dur a terme. Just abans de l’esclat de la pandèmia, però, es va fer el procés participatiu amb els joves de manera presencial per elaborar el nou pla local de joventut, que ha vist la llum aquesta setmana.

Els departaments de joventut dels municipis s’han hagut de reinventar per mantenir el contacte amb els joves.

 

Programa:

Visions: nova realitat dels joves

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail