Els docents baixvallesans faran una formació al setembre per gestionar els casos de Covid-19

La tornada a l’escola ha centrat el Consell d’Alcaldes d’aquesta tarda. Un dels temes que s’ha tractat és el protocol proposat per la Generalitat. Quan un infant té símptomes compatibles amb Covid se’l separarà del grup i la família el portarà al CAP. Allà se li farà una valoració clínica i si els professionals confirmen el risc de coronavirus se li farà PCR. Salut ja ha previst sistemes de proves ràpides per tenir aquests resultats en menys de 24 hores. Si finalment és positiu, el gestor Covid vinculat al centre gestionarà l’aïllament de l’alumne i de tot el seu grup de convivència durant 14 dies.

Per tal que tot el personal docent sàpiga què ha de fer en cada moment, la Generalitat engegarà una procés de formació virtual entre els dies 7 i 10 de setembre.

Segons els estudis en que es basa la Generalitat, els infants no s’infecten amb la mateixa facilitat que els adults i són poc transmissors. Tot i això els serveis sanitaris i la comunitat educativa també valoraran la situació dels infants més vulnerables per evitar exposar-los a risc de contagi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail