Els equips de futbol i futbol sala comencen a preparar el curs vinent

Satisfacció generalitzada entre els clubs de futbol i futbol sala del Baix Vallès, després que la Federació Catalana de Futbol hagi anunciat que el cap de setmana del 3 i el 4 d’octubre s’iniciaran les competicions oficials d’àmbit territorial de Primera, Segona i Tercera Catalana. Mollet, Molletense, Montmeló, Montornès i Martorelles en futbol i Associació Esportiva Montmeló i Montornès en futbol sala ja poden començar a preparar amb previsió la temporada 2020-2021. La resta d’equips de futbol base ho faran esglaonadament durant els següents caps de setmana d’octubre.

El primer equip del Mollet durà a terme dues setmanes d’entrenaments a finals de juliol i equip tècnic i jugadors no es tornaran a trobar fins a principis de setembre per preparar la nova temporada, amb David Parra com a nou entrenador.

Per la seva banda, la Molletense també agraeix la publicació de dates per tal que els d’Antonio Filgaira puguin començar a treballar en la pretemporada, on s’enfrontaran, entre d’altres, a 4 equips de Primera: Sabadell Nord, Les Franqueses, Parets i Mollet.

Qui també ha entomat de bon grat les dates publicades és el Montmeló, que aquests dies està fent sessions d’entrenament per avançar feina i creu que endarrerir l’inici de la nova temporada pot ser favorable climatològicament.

Si fem el salt al futbol sala, l’Associació Esportiva Montmeló ja preparava la pretemporada independentment que es definís la data d’inici de la competició.

Els equips baixvallesans veuen retardat l’inici de la temporada en gairebé més d’un mes respecte a anys anteriors, amb l’esperança que la Covid-19 no torni a malmetre els plans de futur d’aquests esports.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail