Increment significatiu dels EROS a la comarca durant el darrer mes amb 380 persones afectades

Els expedients de regulació d’ocupació ha pujat a la comarca durant el darrer mes. Això si, han afectat menys persones. Per exemple, durant l’abril es van veure afectades 380 persones mentre que la xifra s’enfila fins a les 1.300 si tenim en compte des de principis d’any.

La conjuntura econòmica que es viu de manera global està afectant les empreses del territori. Les seqüeles de la pandèmia, la guerra a Ucraïna i l’augment del preu de les matèries primeres han afectat, sobretot, a la indústria. D’aquesta manera, des de principis d’any, el Vallès Oriental acumula 44 expedients de regulació d’ocupació amb 1302 persones afectades.

En l’àmbit català, el Vallès Oriental és la cinquena comarca amb més incidència, per darrere del Baix Llobregat, amb gairebé 15.000 persones afectades, el Barcelonès, amb 5.600, el Vallès Occidental amb 4.500 i la Selva amb 1.400. De cara a l’estiu s’espera que hi pugui haver una recuperació

De les 1300 persones afectades, més de la meitat es concentren a Llinars i Les Franqueses. Al Baix Vallès a Montornès s’han vist afectades 125 persones, a Montmeló 8 i a Mollet 7. A Martorelles no hi ha hagut cap expedient de regulació des de principis d’any.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail