Els establiments de menjar per emportar es preparen per la setmana més forta de l’any

Els establiments de menjar per emportar es preparen per la setmana més forta de l’any amb els encàrrecs dels dinars de Nadal. El repunt de contagis, però, ha provocat anul•lacions de càtering d’empreses i també que els encàrrecs familiars s’aplacin fins a última hora.

A una setmana de Nadal, són moltes les famílies que encara no saben si mantenir, o no, les reunions familiars a casa degut a l’empitjorament de les dades sanitàries. Aquesta incertesa es trasllada als establiments de menjar casolà que, tot i que afirmen que ja tenen encàrrecs, preveuen que el pic de feina arribarà pocs dies abans de Nadal, tal i com ja va passar l’any anterior.

Alguns establiments han notat un repunt de comandes a partir de l’anul•lació de dinars i sopars de grups a restaurants.

Però també han patit pèrdues pel que fa a encàrrecs que tenien previst fer per dinars d’empreses.

Un any més, els canelons, el xai, el pollastre farcit i el llobarro, entre d’altres, es mantenen com els plats favorits que per festes triomfen a taula.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail