Els establiments del baixvallès preocupats per la manca de subministrament de gel

 

L’estiu és l’època de l’any on el consum de glaçons incrementa sobretot pel consum de begudes. Aquest any les distribuïdores n’han fabricat menys i en alguns casos han esgotat les existències. Aquesta situació preocupa el sector de la restauració del territori. És el cas del bar el Safareig de Martorelles que ha tingut problemes per aconseguir gel i ha vist encarir-se el seu preu, que arribat a triplicar-se.

També els establiments d’alimentació ha optat per limitar el nombre de bosses que poden comprar els clients. Per contra el gel d’escama que es fa servir a les peixateries, de moment, no s’ha vist afectat el seu subministrament.

Alguns establiments, però no estan patint aquesta manca de gel i només s’ha produït en moments puntuals.

La manca de gel de podria agreujar-se en les pròximes setmanes i els distribuïdors del territori busquen alternatives poder subministrar els seus clients.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail