Els establiments impulsen unes rebaixes atípiques per incentivar les vendes

L’Elisabet Sánchez fa més d’un any i mig que és la propietària d’aquesta botiga de Mollet. Per a ella, i com molts comerciants del territori, aquest any la temporada de rebaixes d’estiu serà diferent. D’una banda, perquè les botigues han acumulat molta peça de roba i de calçat a causa del decret de l’estat de l’alarma que no van poder obrir els seus negocis. I, per l’altra, per la incertesa del consum dels ciutadans. Per això ha començat la temporada amb descomptes que oscil·len entre el 30 i el 50 per cent.

Per molts comerciants les rebaixes és una oportunitat per fidelitzar la clientela. Tot i que consideren que la tendència dels clients ha canviat i ja no esperen a les rebaixes per fer les compres. Un dels motius, són els descomptes que es realitzen durant al llarg de l’any i que perjudica el petit comerç.

En canvi, alguns establiments, prefereixen començar la temporada de rebaixes de cara a la setmana que ve per tenir tots els productes d’estiu amb descomptes.

Una temporada de rebaixes que finalitzarà la primera quinzena de setembre i que pretén oferir durant aquests dos mesos descomptes fins al 50 per cent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail