MunicipisNotíciesParets del Vallès

Els forners ho tenen tot a punt per la revetlla

Les pastisseries ja mostren un dels productes que no poden faltar a les taules per la revetlla de Sant Joan, és la coca. Les més venudes tornaran a ser les tradicionals, tot i que a en moltes pastisseries del territori també hi ha espai per a la innovació. En aquest establiment paretà des de fa anys una de les coques que fan es aquesta de pasta de full amb xocolatada.

Encara que els ingredients siguin de qualitat, es tracta d’un producte que es fa el mateix dia de Sant Joan. Per això, els pastissers comencem a elaborar les coques de matinada o bé el mateix dia a primera hora del matí. El fet que aquest any la revetlla caigui en dissabte ha fet baixar el nombre d’encàrrecs. Tot i així s’espera que el gruix de les vendes sigui el mateix dissabte. Pel que fa el preu segueix la mateixa tendència que l’any passat ja que els pastissers no han volgut pujar el preus.

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]