Baix VallèsEsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Els guanyadors locals de la Mitja Marató reben els premis

Els guanyadors locals de la Mitja Marató de Montornès han pogut rebre els seus trofeus en un acte festiu a l’Hotel Augusta de Vilanova. A la celebració també s’ha fet entrega de la recaptació de diners a Creu Roja pels projectes socials al territori.

Així de contents posaven els atletes locals guanyadors de l’actual edició de la Mitja Marató de Montornès. La felicitat ha estat doble, no només per les bones marques dels corredors sinó també per poder reprendre aquest lliurament de premis, que no es feia des de 2019.

Els primers en pujar a l’escenari han estat els guanyadors locals de la cursa de 6 kilòmetres, l’Eloi i la Inés. Tots dos del Club d’Atletisme de Montornès.

Pel que fa als primers locals de la mitjà marató, de 21 kilòmetres, en categoria femenina la Reyes ha estat la primera classificada de Montornès i la Marta de Montmeló.

En categoria masculina, el guanyador de Montornès ha estat Miquel Corbera, qui també va ser el vencedor absolut, malgrat que no ha pogut recollir el premi, i de Montmeló, Ismael Cano. D’altra banda, l’organització de la mitja ha fet entrega de la donació solidària a Creu Roja, amb una recaptació total de 1.733 euros que es destinaran a un programa d’integració de joves i refugiats.