Els hotels de la comarca es reinventen i ofereixen espais per al teletreball

«Treballo a gust» aquest és l’eslògan del nou producte que ofereixen a l’Hotel Augusta Vallès. Espais per a teletreballar. Ja siguin sales de reunions privades, espais comuns de l’hotel, com el hall o la terrassa, fins a habitacions. A més, l’oferta inclou el dinar. Aquest nou servei de teletreball es pot llogar durant l’horari diürn.

Després de l’esforç econòmic que ha suposat adaptar els hotels a les noves mesures i protocols anticovid, ara opcions com oferir espais per hores és una de les apostes. Un altre exemple és l’Hotel Ibis del Circuit de Montmeló, que a banda d’acondicionar espais comuns per al teletreball també disposen d’habitacions exclusives per això. Han substituït el llit de dormir per una taula de treball. Altres serveis que ofereixen pels seus clients es el menjar per emportar.

Amb les restriccions de mobilitat durant els caps de setmana i la caiguda en picat del turisme i dels viatges de negocis, els hotels de la comarca, intenten amb propostes com aquestes, pal·liar una petita part de les pèrdues ocasionades per la crisi sanitària.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail