Els hotels de la comarca han registrat ocupacions del 80% durant Setmana Santa

La Setmana Santa ha portat bones dades als hotels i allotjaments turístics de la Comarca. Els hotels han confirmat la tendència a l’alça que es va assolir el darrer trimestre del 2021. Si ho separem per l’origen dels turistes, destaca que prop de la meitat són catalans, un 25% espanyols i l’altra 25% francesos i anglesos. Es tracta d’unes dades que s’acosten molt a les d’abans de la pandèmia.

Gràcies a l’activitat del circuit, els hotels més propers al traçat han aconseguit una ocupació al voltant del 85% entre els dilluns 11 i el dissabte 16. Per a la resta d’hotels l’ocupació ha fregat el 80% entre el Divendres Sant i el diumenge. Els hotelers destaquen la presència del turista català, que ha suposat gairebé la meitat de l’ocupació.

L’any passat des del consell comarcal es va apostar per potenciar el turisme intern. La resposta a les diverses campanyes s’ha vist reflectida en les bones xifres de setmana santa. L’objectiu ara és potenciar encara més el turisme que ve de l’estranger. Especialment el francès i angles.

Aquestes vacances també s’ha notat un fort creixement el turisme rural i de càmping a la Comarca. De cara a l’estiu, el consell comarcal potenciarà també aquestes dues opcions.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail