Els infants de Martorelles es manifesten per un món millor

La lluita per un món millor no entén d’edats. Sovint podem pensar que els infants no són conscients de la situació d’emergència climàtica que vivim, però els alumnes de Martorelles s’han encarregat de demostrar-nos tot el contrari.

Aquest és el moment on els alumnes de les dues escoles de Martorelles s’han trobat per reivindicar junts que ‘No hi ha un planeta B’. Vestits de verd, i amb pancartes reivindicatives, han tallat l’avinguda Piera fins a arribar a Carrencà per lluitar per un món millor. Una proposta per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient que ha sorgit del consell d’infants del municipi.

Uns metres abans d’arribar a Carrencà s’han aturat justament en aquest punt. Aquí, sota aquesta tela, hi ha una altra de les propostes del Consell d’Infants que, a més, compagina medi ambient amb solidaritat. Aquest cor per reciclar taps ajudarà a la investigació de la leucèmia.

En aquesta jornada hi han participat tots els alumnes des de 1r fins a 6è de les dues escoles de Martorelles, l’escola Les Pruneres i l’escola Simeó Rabassa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail