Els instituts reobren amb pocs alumnes en la recta final de curs

Després de gairebé tres mesos aquests alumnes de l’institut Marta Mata de Montornès han pogut tornar al centre educatiu. Però avui tot ha estat molt diferent de com era abans de la pandèmia. En grups reduïts, han esperat que el seu tutor els vingués a buscar al pati de l’institut. Després han accedit al centre i han hagut de desinfectar-se les mans. Ja finalment a l’aula s’han assegut més separats de l’habitual. Tot i això, els joves estudiants tenien moltes ganes de tornar.

A la pissarra es podia veure encara els apunts de socials de l’última classe que van fer plegats aquest curs. Perquè avui, la tornada només ha servit per fer una darrera tutoria.

Aquests joves estudiants de 4rt d’ESO serà l’últim cop que es retrobin. Perquè ells acaben aquí una etapa. Un final que no ha estat com el previst.

Com que la tornada és voluntària no tots els alumnes passaran per l’institut aquests dies. A 3r i 4rt d’ESO al voltant del 40% dels estudiants aniran a la tutoria, però en canvi, a 1r d’ESO només ho farà un 10%.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail