Els locals de menjar per emportar-se es queixen de la poca feina

L’estiu acostumava a ser una bona temporada pel menjar per emportar-se, ja que la gent no té tantes ganes de cuinar.

El menjar a domicili ha estat una de les tendències durant el confinament. Molts bars i restaurants s’han reinventat per fer arribar el menjar a les cases.

Però el menjar per emportar-se és una mica diferent. El fet que les persones hagin de desplaçar-se al lloc per recollir la comanda fa que les persones s’ho pensin dues vegades. I la mala situació econòmica tampoc ajuda.

Els locals lluiten per no haver de tancar i s’adapten als seus clients. Fan menys quantitat de producció però una oferta variada de plats per a poder escollir.

Les rostisseries han volgut mantenir els preus tot i la baixada de vendes per dues raons: primer perquè asseguren que la qualitat dels seus productes mereix ser valorada i, per altra banda, perquè les despeses del negoci són les mateixes que abans del confinament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail