Els Manyacs de Parets celebren la seva IV Diada Castellera

La temporada castellera encara la recta final al territori. Prova d’això és la diada dels Manyacs de Parets que tanca la seva temporada. Els de la camisa morada han fet una gran actuació on han descarregat tots els castells de sis que han assajat aquests dies.

Tot i la pluja del matí els Manyacs han pogut actuar a la plaça de la vila de Parets perquè finalment el temps els ha acompanyats. Ho han fet en la seva quarta diada juntament amb els seus padrins els Castellers de Mollet i amb la Colla de Montcada i Reixach. Els de la camisa morada han descarregat tots els castells que han portat a plaça; el 4de6 amb agulla, el 5de6 i la torra de sis que l’han descarregat en la ronda de millora.

Per la seva banda, els castellers de Mollet han fet una actuació més relaxada, renunciant als castells de 7 i apostant per les construccions de sis. Els de la camisa verd claret actuaven després de la seva diada i han descarregat el 3de6 amb agulla, el 4de6 i el 2de6.

Els Castellers de Montcada i Reixach també han descarregat tres castells de la categoria de sis. Per la colla ha estat la primera vegada que participava en la diada de Manyacs.

Els pilars de tancament han posat el punt final a una jornada castellera on les tres colles han assolit els reptes que s’havien marcat per aquesta actuació.

 

Notícies relacionades:

Els Manyacs organitzen activitats lúdiques per tothom abans de la seva Diada

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail