Els mecànics s’estan trobant amb molts vehicles amb les bateries descarregades pel poc ús

En aquest taller mecànic, la majoria de clients porten els seus vehicles per la mateixa qüestió, tenen la bateria descarregada. La declaració de l’estat de l’alarma i el confinament ha provocat que molts ciutadans no poguessin utilitzar el seu vehicle ni fessin un manteniment correcte. Per això, els professionals donen algunes recomanacions abans de tornar a circular.

Un altre dels consells és mantenir el vehicle net especialment per evitar contagis. I si el cotxe ha estat estacionat en el carrer, durant aquestes setmanes, és necessari retirar sobretot les fulles que s’han acumulat dels arbres.

La majoria dels tallers del territori no han aixecat la persiana per la manca de feina. En alguns casos només han donat servei per qüestions d’emergència i amb cita prèvia. En els darrers dies, alguns han començat a obrir a l’espera que es torni a reactivar la feina i preveuen que quan es reobri el servei de la revisió de cotxes, l’ITV, l’activitat podria tornar a incrementar-se.

Això si, el sector vol tornar a l’activitat prenent totes les mesures de seguretat i permeten només un client a l’interior de l’espai. I recomanen tenir el vehicle net i sobretot desinfectar les zones que més s’utilitzen com el volant, el fre de mà o els mànecs de les portes per evitar contagis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail