Els montornesencs podran tornar a escollir la samarreta de Festa Major

Amb motiu de la Festa Major de Montornès, el municipi sempre organitza un concurs per decidir el disseny de la samarreta oficial de la Festa Major. Enguany, les votacions s’han adaptat a la situació de pandèmia i es podran fer de manera virtual.

Els veïns de Montornès tornaran a tenir l’última paraula pel que fa a la imatge de la samarreta de la festa Major. Entre tots els dissenys que es presentin, la comissió de festes farà una preselecció d’entre dues i cinc propostes i els montornesencs podran votar la seva preferida. Per primer cop la votació serà telemàtica a través de la plataforma Decidim.

La samarreta aquest any serà negra, per això el disseny ha de tenir aquest color de fons i es valorarà que en la proposta hi hagi elements de cultura popular. Hi pot participar qualsevol persona de Montornès per visibilitzar el talent local. El guanyador s’endurà un premi de 400 euros i entre els participants es farà un sorteig.

Els dissenys es poden enviar fins al 21 de maig. Aquest any la Festa Major de Montornès està prevista per als dies 17, 18, 19 i 20 de setembre, si les condicions sanitàries ho permeten.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail