CRAWLLInformatiuMollet del Vallès

Els Morats guanyen la Festa Major de Mollet

Al ritme de la música de l’Orquestra Meravella, Morats i Torrats han competit per l’últim punt en joc de la Festa Major. Ho han fet durant el tradicional ball del fanalet, una prova on l’objectiu és mantenir encesa la flama fins que acabi la cançó. La majoria dels participants, aprofitant l’escenari, han ballat en parella, tot i que molts han protegit la flama en família.

De tècniques se n’han pogut veure de tots els colors: des d’aquells que s’han tapat la boca perquè l’aire no apagui el fanalet fins als que han optat per mou-re’l el menys possible. Finalment, el punt ha estat per la colla torrada que empatava el marcador amb els morats. Els encarregats de desequilibrar la balança han estat els punts de l’engrescada, la despertada i l’originalitat, tres criteris que finalment s’han tenyit de morat per donar la victòria als de la Santa Teca i posar d’aquesta manera el punt final a una Festa Major on la bona relació entre colles ha estat la protagonista.

Després del veredicte final, l’activitat s’ha traslladat al Parc de Can Mulà. Allà, el pregoner Manel Fuentes ha pujat a l’escenari amb l’Spring’s Team, un grup que ha versionat l’estrella del rock Bruce Springsteen. Amb aquests clàssics del rock s’ha arribat al final de la Festa Major d’enguany. Ara, Mollet ja comença a pensar en l’edició de l’any vinent.