CRAWLLInformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Els Mossos detenen el presumpte autor de tres robatoris i un furt a Mollet

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet han detingut un home de 37 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força, un robatori amb violència i un furt.

El primer dels robatoris va passar l’11 de maig en un centre per a gent gran a Mollet. Un home va accedir al pati interior, va escalar per la façana fins a la primera planta i, un cop a dins, va sostreure una tauleta electrònica, un telèfon mòbil i un rellotge.

L’endemà, aquesta mateixa persona va entrar en una botiga de material esportiu, va tallar l’alarma d’una bicicleta valorada en més de 4.000 euros, hi va pujar i va intentar sortir de l’establiment. El vigilant de seguretat es va posar al mig i va evitar que s’emportés la bicicleta, malgrat que va ser atropellat. Dies abans ja havia intentat robar un patinet elèctric. Per tots aquests fets el dia 13 de maig el van detenir i va passar a disposició judicial.

L’endemà va tornar a accedir al mateix centre per a gent gran escalant igualment per la façana, però va marxar sense res perquè va ser sorprès per dues treballadores del centre mentre estava al balcó. Hores més tard els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet el van tornar a detenir. Finalment, aquest dimarts, 16 de maig, ha ingressat a presó.