Els municipis del Baix Vallès se sumen al Let’s Clean Up

Diferents municipis del territori s’han sumat un cop més a la iniciativa Let’s Clean Up Europe. Un programa de neteja d’espais verds amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància de cuidar les zones verdes.

Let’s Clean Up és una acció que es fa conjuntament a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incívica a la natura. L’objectiu és promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus. L’ajuntament de Mollet, un any més, s’ha adherit a aquesta campanya amb un seguit d’actuacions de neteja. La d’aquest diumenge estava oberta a tota la ciutadania i s’ha centrat en la neteja de l’espai que hi ha al darrere de la deixalleria.

L’ajuntament de Montornès ha estat un altre dels municipis del Baix Vallès que s’ha sumat a aquesta iniciativa. Aquí, el Let’s Clean Up també ha comptat amb el suport de l’entitat Montornès Animal i del Club Bàsquet Vila de Montornès. En aquest cas, els voluntaris que han volgut dedicar el seu temps a millorar l’entorn natural del poble han recollit residus al voltant de la llera del riu.

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Martorelles també ha recollit deixalles en el marc d’aquesta proposta europea. Els martorellencs que s’han sumat han netejat la riera de Can Sunyer. D’aquesta manera volen conscienciar grans i petit de la importància de no fer abocaments a l’entorn natural.

L’any passat, a Catalunya, el Let’s Clean Up Europe es va traduir en més de 19.000 voluntaris que van recollir més de 83 tones de residus.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail