Els músics de Martorelles Raquel Castro i Yuval Gotlibovich mostren el seu talent a les xarxes

És un fragment del vídeo on participen catorze alumnes de violí de l’Escola Superior de Música de Catalunya, l’Esmuc. La professora és la martorellenca Raquel Castro i els arrenjaments van a càrrec del músic, que també viu a Martorelles, Yuval Got-li-bo-vich. El treball s’ha estrenat aquesta setmana. Es tracta de la versió del tango ‘Por una Cabeza’ de Carlos Gardel. La gravació s’ha realitzat durant el confinament. De forma virtual, els músics Raquel Castro i Yuval Gotlibovich han pogut continuar les seves classes de viola i violí. L’estat de l’alarma i el confinament per la pandèmia els ha fet suspendre totes les seves actuacions internacionals. Per això, a través de les xarxes socials han buscat el contacte amb el públic.

Els dos músics, la Raquel i en Yuval, tenen un renom internacional i des de fa uns anys viuen a Martorelles. Per ells aquests confinament també els ha servit per trobar la inspiració per crear nous projectes en comú. De fet, Yuval Gotlibovich a més de músic de viola també és compositor, i la seva passió es crear bandes sonores pel cinema mut. Ara està treballant en la composició d’un repertori de la pel·lícula ‘Juana de Arco’ que es preveu estrenar a l’octubre a Dinamarca.

Per la Raquel i en Juval un dels objectius es oferir la seva música clàssica a Martorelles i amb un concert en el municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail