Els òptics recomanen no abusar de les pantalles durant aquests dies

El confinament i el foment del teletreball ha fet que passem moltes hores davant d’una pantalla digital ja sigui de mòbil, tauletes o ordinador. Això s’ha traduït en un ús excessiu dels dispositius digitals, per feina o per oci, que sinó es fa correctament pot provocar danys oculars com la miopia. Els professionals de l’optometria han vist incrementar el nombre de pacients. Molts han estat joves

Tots aquests centres del territori estan treballant amb cita prèvia per atendre els clients i fer les revisions oculars. La seva feina requereix estar a prop del pacient i per això les pantalles protectores i les mascaretes són elements essencials. En aquest centre molletà, a més, utilitzen aparells que permeten mantenir les distàncies de seguretat corresponents. També disposen d’un instrument d’esterilització per desinfectar totes les muntures d’ulleres que es fan servir en el establiment.

De fet, aquests centres, abans de la pandèmia, ja feien desinfecció dels aparells abans i després de la seva utilització. Unes mesures que ara s’han incrementat per tot l’espai i després d’atendre a cada client.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail