Els Pets i l’Orquestra Selvatana, plats forts de la Festa Major de Martorelles d’enguany

Consulta el programa a: Programa de Festa Major de Martorelles 2020

L’Ajuntament de Martorelles presenta el cartell i el programa d’activitats de la Festa Major 2020 que se celebrarà del 8 al 13 de setembre. Tots els actes s’han repensat i adaptat a la nova situació marcada per la pandèmia i les mesures de seguretat. Així per exemple les activitats s faran en tres punts diferents del municipi amb aforament limitat per evitar les aglomeracions.
En aquesta edició no hi haurà recinte firal ni barres de Festa Major, per això es potenciaran els establiments del poble ampliant les terrasses dels bars i restaurants. Pel que fa a les activitats no es faran aquelles que aglutinen un gran nombre de persones com els correfocs, la baixada de carretons, o el tobogan aquàtic. Per això s’han programat de noves com el concurs de Tik Tok o el concurs de guarnir els balcons.

Un dels plats forts d’aquesta Festa major és el concert dels Pets, també el de la Selvatana o la caminada popular. Uns actes que han inspirat al dissenyador que s’ha encarregat de fer cartell d’enguany. Una edició que estarà marcada per les mesures de seguretat sanitària pero on s’ha volgut potenciar la cultura de proximitat, per això la majoria d’artistes que actuaran són del municipi o la comarca

 

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail