Els relats d’Escriu-Mó de Montmeló s’han centrat en el món dels colors

Òmnium Cultural, la biblioteca de Montmeló, l’Ajuntament i el consorci per la nominalització lingüística han impulsat una nova edició de l’Escriu-MÓ. El concurs de llengua que catalana que s’organitza des de fa 2 anys a Montmeló. Després d’estudiar les propostes, el jurat ja ha triat als guanyadors.

Ella és la Laia, és el tercer any que participa al Escriu-Mó i s’ha endut el primer premi de la categoria Juvenil. El seu text està centrat en la pandèmia i en aquesta relativa tornada a la normalitat que estem vivint.

Aquesta tercera edició dels Premis Escriu-Mó, és la primera que tenia una temàtica marcada. Els participants havien d’escriure sobre els colors. Tot un repte per a alguns escriptors.

En total s’han presentat una quarantena de relats, la gran majoria de veïns de Montmeló. Tot i haver augmentat el nombre de participants respecte anys passats, l’organització vol arribar als joves.

L’entrega de premis s’ha celebrat al Museu de Montmeló. El certamen està organitzat per Òmnium Cultural, la biblioteca de Montmeló, l’Ajuntament i el consorci per la nomalització lingüística.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail