Els reptes del CB Mollet

El darrer partit de la lliga regular del Recanvis Gaudí Mollet, a la pista de l’Igualada, no tindrà cap importància pels molletans. El primer lloc ja el tenen assegurat. El més interessant està per venir. El cap de setmana del 6 i 7 de maig, a Calvià, disputaran la final a 4 del grup C de la Lliga EBA. A més dels molletans i els amfitrions també hi prendrà part el Martorell i el Pardinyes. Els encreuaments estan per decidir. Aquesta fase final catalano-balear servirà per establir una classificació de l’1 al 4 que marcarà el destí de cada conjunt a la fase d’ascens a LEB Plata definitiva, que tindrà lloc del 19 al 21 de maig. Aquesta compta amb 4 seus. El vencedor de cada una és qui puja de categoria.

Si els molletans entren com a primers jugarien la fase final a Madrid. Els candidats a acollir-la són el Reial Madrid, el Canoe o l’Eurocolegio Casvi.

Si acaben segons aniran a la que organitzi el guanyador de la conferència sud, amb un equip de Jaén, Cadis, Melilla o Còrdova amb opcions.

Si són tercers jugarien a una pista del nord d’Espanya, amb diversos candidats. Els que tenen més números són el Chantada i el Cantabria Estelas.

I si acaben quarts jugarien a Múrica a la pista del Be Happy to Myrtia. Aquesta és la única seu que ja està assegurada

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail