Els restauradors del Baix Vallès ‘veuen la llum al final del túnel’

El Procicat ha prorrogat la gran majoria de restriccions vigents durant una setmana més, fins el dissabte 8 de maig. Els canvis arribaran a partir del diumenge 9. D’una banda, els parcs i les fires d’atraccions podran reprendre l’activitat, això sí, amb un aforament del 30%; i d’una altra, els restaurants podran obrir fins les 11 de la nit. Els restauradors del territori celebren la mesura però creuen que arriba massa tarda. Sobretot per aquells establiments que arrosseguen un gran deute.

Per a molts restauradors del Baix Vallès poder obrir fins a les 11 de la nit és com veure la llum al final del túnel. Després de 4 mesos sense oferir sopars a les seves taules, els establiments podran tornar a fer-ho. Serà a partir del 9 de maig. Les restriccions d’aforament, però, es mantenen. A l’interior de l’establiment, la limitació està al 30% de la capacitat màxima del restaurant, i a la terrassa s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat.

De moment, el sector vol anar amb peus de plom. Esperen que aquest cop l’obertura sigui definitiva i no s’hagi de tornar enrere com va passar l’hivern passat.

L’ocupació de les taules es mantindrà igual, amb un màxim 4 persones. Si tots els comensals són de la mateixa bombolla de convivència el nombre augmenta fins a 6.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail