Els restauradors no estan prou satisfets amb l’ampliació de l’horari

Els bars que ofereixen servei d’esmorzar estan força satisfets amb l’ampliació de l’horari. Abans podien obrir de dos quarts de vuit a dos quarts de 10. I ara podran allargar una hora més fins dos quart d’onze. Asseguren que amb aquest canvi podran servir algun esmorzar més, però que tot i així perden molts cafés de mig matí.

Els que asseguren que no notaran la diferència amb aquesta ampliació són els bars amb servei de vermuteria, que acostuma a començar a mig matí i s’allarga fins l’hora de dinar.

En la franja del dinar l’ampliació no és gaire positiva pels restauradors. Creuen que aquesta hora servirà perquè els clients puguin dinar més tranquils però que ells no tindran temps de servir més taules.

Hi ha molts restaurants que concentren la major part de la feina als sopars. Fa mesos que no poden oferir aquest servei, i tot i que intenten adaptar-se amb menjar per emportar, la feina se’ls ha reduït a més de la meitat.

El sector de la restauració és un dels principals afectats. demanen que se’ls escolti i es flexibilitzin encara més les mesures per poder treballar més hores.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail