Els restaurants dedicats als casaments donen gairebé per perduda la temporada

Aquesta serà la imatge habitual dels salons de banquets durant els dos mesos vinents. Taules i cadires buides, sense abraçades ni somriures. Al restaurant Mas Corts donen per perduda la temporada, on han posposat una trentena de casaments per a l’any que ve, tot i que també s’han programat per al setembre a l’expectativa de com evoluciona la pandèmia.

En la mateixa situació es troben al celler de Can Torrens, on s’han posposat casaments i fins al 31 de juliol no tenen previst celebrar el primer enllaç. Un cop dur per un establiment que celebra un centenar de casaments a l’any. Des de l’organització lamenten que siguin tan estrictes en l’àmbit dels casaments i no en altres.

Al restaurant Mediterrània també s’albira un panorama difícil en aquests próxims mesos. Ja es preparen per al que ha de venir extremant al màxim les mesures de seguretat.

La majoria de restaurants que celebren casaments s’han hagut de reinventar potenciant el servei de dinars i sopars amb l’esperança de poder tornar a acollir els ‘sí, vui’ ben aviat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail