Els robatoris baixen a Parets un 90% en el darrer mes

En el que va de mes només s’ha registrat un robatori a Parets, el que suposa una baixada molt important en comparació amb el mes passat. De fet, en els darrers mesos les xifres estan sent molt bones. Això és el resultat dels controls de pas i de la presència policial als carrers del municipi.

Durant la patrulla nocturna la policia local de Parets fa una mitjana d’entre 60 i 70 kilòmetres pels carrers de la ciutat, a més de múltiples parades a llocs estratègics. Sobretot, incrementen la seva presència a l’hora del tancament dels establiments, bars i restaurants. L’hora més crítica pel que fa a robatoris és a partir de les 2 de la matinada.

Són les 10 del vespre i toca fer el breafing abans de sortir a fer la patrulla noctura. Aquest és el moment de comunicar al torn de nit com ha anat el dia, quines incidències hi ha hagut i quin és el planning de les properes hores. Un cop s’han repartit la feina és el moment de preparar el cotxe. En aquest cas, per fer un control a un punt del municipi. Un cotxe es dirigeix al punt del control, i un altre patrulla pels carrers de Parets. Aquesta vigilància ha permès reduir el nombre de robatoris durant els darrers mesos.

Als mesos d’estiu, la feina de la policia local de parets s’intensifica: es dupliquen les intervencions al carrer i les trucades que reben per part dels veïns.

Durant el torn de nit la policia local de Parets fa una mitjana d’entre 60 i 70 kilòmetres recorrent els carrers del municipi. A més de les múltiples parades que fan al llarg de la nit.

A partir d’ara la policia local de Parets disposa d’una càmera que porta instal·lada al cotxe i d’una altra a l’armilla de l’agent. Una tecnologia que només fan servir en situacions excepcionals. Una nit qualsevol es poden rebre unes 15 trucades, de les quals més de la meitat acaben amb actuació policial.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail